Dolfijnen (7-11)

Wie zijn de Dolfijnen?

Bij scouting heten de kinderen van 7 tot en met 11 jaar die op het water zitten, Dolfijnen.

Twee seizoenen Bij de Dolfijnen kennen wij in het jaar twee verschillende seizoenen. Het ene seizoen is het zomerseizoen en het andere het winterseizoen. In de zomer wordt er elke week gevaren en leren de kinderen spelenderwijs de beginselen van het zeilen en roeien. Tijdens het winterseizoen worden er veel activiteiten georganiseerd op het land zoals knutselen of spellen in het bos.

Op kamp De Dolfijnen gaan de eerste week van de zomervakantie van regio Zuid op zomerkamp. Dit doen zij altijd samen met de Zeeverkenners. Dit kamp duurt een kleine week en is meestal in Friesland, Holland of Zeeland. Omstreeks februari wordt er een winterweekendkamp georganiseerd op het eigen terrein in Arnhem.

Wil je een keer komen kijken? Neem dan contact met ons op!

Informatie:

Leeftijd: van 7 t/m 11 jaar

Opkomst: Elke zaterdagochtend. In het zomerseizoen (mei t/m oktober) van 9:30 tot 12:30 uur en in het winterseizoen (november t/m april) van 10:00 tot 12:00 uur.

Teamleider: Marieke Hovenkamp

Contact:dolfijnen@degeuzenarnhem.nl

Bijzonderheden: Zwemdiploma A verplicht. In het zomerseizoen is het dragen van laarzen verboden in verband met veiligheid aan boord van de boot.

Waar:  Klingelbeekseweg 41 (achter het Electrum),  Arnhem